TOP termékek

Ha nem jó méretet választottam, hogyan tudom kicserélni?

TERMÉKCSERE FELTÉTELEI

Amennyiben a termék méretét nem sikerült eltalálni, vagy más típust választanál lehetőséged van cserére, amennyiben a csere igényed az átvételt követő 14 napon belül jelzed felénk.

 

Milyen esetben van lehetőséged csere szolgáltatásunk igénybevételéhez?

– ha a rendelésed kézhezvételét követő 14 napon belül jelzed csere igényed
– ha a visszaküldendő termék ép, eredeti állapotú, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik (ha leszakadt, akkor is legyen a dobozban)

 

Mit kell tennem, amennyiben cserét szeretnék kérni?

Jelezd felénk a csere igényed a honlapunkon található csere igény bejelentő lapon ide kattintva: Csere kérelem

Várd meg a visszaigazolásunkat, mely minden információt és teendőt tartalmazni fog.

 

Visszaküldési tudnivalók

Kérjük csomagold vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva, számlával együtt. Gondosan csomagold be a cipő dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva). A termék dobozát ne használd csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal! Küldd vissza nekünk a 2600 Vác Zab utca 10/2 – Lurkobox címre.

Nagyon fontos! Utánvéttel semmiképpen se postázd, az ilyen csomagokat sajnos nem tudjuk átvenni! Amennyiben a csere kérelemtől számított 14 napon belül sem küldöd vissza a terméket, utána nem áll módunkban cserélni.

Ha van a kért termék, visszajelzünk. Ha visszaérkezett hozzánk a cipő, indítjuk is az általad választott új cipőt. A csere csomag kiszállítási díja Belföldön 990 Ft, ezt majd az átvételkor kell fizetned.

 

Fontos!!

Termékcsere kizárólag abban az esetben vehető igénybe, ha a termék utcán nem használt – hordási nyomok nem láthatóak, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik. Ha a termék eladásra nem alkalmas állapotban (szennyezett, hordási nyomok láthatóak) kerül visszaküldésre, akkor jogunkban áll a megrongált terméket újraszámlázni és azt a Megrendelőnek visszaküldeni. A termék megrongálásából adódó károk és a szállítási díj megfizetése a Megrendelőt terheli.

Cipő csere űrlap

Hogyan szeretném cserélni?
Elfogadom aTermékcsere feltételeit
Adatkezelési szabályzat
Általános szerződési feltételek