TOP termékek

Egészségpénztári elszámolhatóság

A Primigi gyerekcipői EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolhatóak!

Tudnivalók:

Az Egészségpénztári kártyával nem lehetséges online fizetni. A számlát az egészségpénztárra állítjuk ki, amit Ön utólag tud elszámolni.

Az ilyen jellegű számla igényed kérjük jelezned kell felénk, ennek hiányában hagyományos számlát állítunk ki.


Ha a pénztártag nevére kell kérned a számlát, akkor: A pénztárban a számlázási adatokhoz kell kitölteni a páciens adatait, akinek a nevére elszámolásra kerülnek a termékek. Továbbá szükséges megadod minden adatot amit a Te Egészségpénztárad kér. Ezt a megjegyzés mezőben tudod megadni és ezeket a számlán a megjegyzés mezőbe tudjuk bevezetni. Megadhatod például egészségpénztár nevét, adószámát, címüket, TAJ számot, tagkódot stb.
 
Ha az egészségpénztár nevére kell kérned számlát, akkor: A pénztárban a számlázási adatokhoz kell kitölteni az egészégpénztár nevét, adószámát, címét. Az adószám megadása kötelező! Minden más adatot, amit szükséges megjeleníteni a számlán odaírhatod mellé vagy a megjegyzés mezőbe írd. Pl. pénztártag neve, tagkód stb.
Ha tehát jelzed az EP számla igényed, akkor a számlán feltüntetésre kerül a termékek GYEMSZI/OGYÉI kódja, így a Magyarországon működő egészségpénztárak be fogják fogadni a számlát.
 
Utólagos Egészségpénztár számla kiállítására, módosítására sajnos nincs lehetőség, az EP számla igényt a megrendelésben kell jelezni és az adatok helyességét mindenképp ellenőrizzétek le!